Workshop Yoga en Klank

In Zwolle

Zondag 10-02-2019

13:00 – 17:30 uur

 

Voel je van harte welkom bij de workshop Yoga en Klank. In deze middagworkshop word je uitgenodigd je lichaam te koesteren en jezelf te verwennen met de ultieme ontspanning door yin yoga en de helende werking van klank en mantra’s. Ronald Visser en Nancy Landman bundelen opnieuw hun kennis en inspiratie en nemen je mee op reis naar binnen. Je daalt diep in jezelf af waar jouw verborgen schatten liggen en brengt naar buiten wat graag wil stromen.

Tijdens de ontspannen yin yoga heb je alle tijd om contact met jezelf te maken en te voelen wat er van binnen speelt. De zittende en liggende houdingen nodigen uit om zoveel mogelijk de spierspanningen in je lichaam los te laten en te voelen wat er achter die spierspanning schuilgaat. Het bindweefsel in en om de spieren en gewrichten wordt sterk en soepel en je geest kalmeert. Yin yoga nodigt uit om in contact te komen met de stilte in jezelf. 

Ook Ronald laat met klankmeditaties en mantra’s de stilte bij je binnenkomen. Jij kunt de klanken vrij laten stromen waardoor het van binnen stiller kan worden en je steeds dieper in jezelf kunt zakken. Een weldaad voor lichaam en geest. De workshop staat in het teken van jouw intenties en verlangens voor het nieuwe jaar waarbij je afwisselend in contact met jezelf en met de ander ontdekt wat je daarin tegenkomt. Ervaring met yoga of zang is niet nodig. 

Ronald Visser is een begrip in Zwolle en omstreken op het gebied van mantrazang en klankmeditaties. Hij begeleidt met zijn ontwapenende enthousiasme meerdere mantra-zangkoren. Hij weet mensen te verbinden met zichzelf en met elkaar door middel van zang. Plezier gecombineerd met verstilling zorgt voor ontspanning in lichaam en geest. Meer informatie vind je op www.ronaldzingt.nl

workshop yoga en klank    Nancy Landman

Kosten: € 49,50 inclusief thee met lekkers.

Locatie: Zwolle.

Voor meer informatie en opgave klik hier

Yin Yoga Zwolle