Natuurcoaching in Zwolle e.o.

Krijg inzicht door de spiegels van de natuur.

 

Wil jij:

-Inzicht over iets wat speelt in jouw leven?
-Een keuze maken en kom je er maar niet uit?
-Je gevoel laten spreken i.p.v. je hoofd?
-De spiegels in de natuur gebruiken om helderheid te krijgen?
-Het contact met jouw intuïtie herstellen?
-Contact maken met de wijsheid van jouw lichaam en onderbewuste?
-Voelen waar jouw hart écht naar uitgaat?

Natuurcoaching en/of wandelcoaching is een vorm van coaching in een natuurlijke omgeving die meer ervaringsgericht is en je daardoor uit het rationele denken haalt en terugbrengt naar je gevoel en intuïtie. Door heel bewust contact te maken met je lichaam en te voelen wat deze aan signalen afgeeft, krijg je weer helderheid in welk pad je mag bewandelen, welke keuze je mag maken of meer bewustzijn op wat je werkelijk wilt in je leven. De natuurlijke (meestal bosrijke) omgeving spiegelt jouw onderbewuste waardoor de antwoorden van binnenuit naar boven kunnen komen en je niet vastloopt in het denken in je hoofd. Alle wijsheid zit in je lichaam en de spiegels in de natuur helpen je om die wijsheid weer te herkennen. We gebruiken meditaties en relaxatie oefeningen om in een meer ontspannen staat te komen zodat de antwoorden van binnenuit ook makkelijker kunnen komen. We werken met verschillende oefeningen, afhankelijk van het doel van de sessie. Door signalen en symbolen uit de omgeving op te merken en te betrekken bij het thema wat speelt in de sessie, kan onderbewuste informatie zichtbaar worden.       

Een magische manier van werken waarbij vaak sneller resultaat geboekt wordt dan tijdens een traditionele coachingsessie. Dit heeft te maken met het feit dat natuurcoaching sessies holistisch zijn. Dit betekent dat je je lichaam, je zintuigen en de omgeving betrekt bij de sessie. De natuurlijke omgeving brengt je letterlijk weer dichter bij jouw eigen natuur, bij jezelf. 

 

Aantal sessies Natuurcoaching

Soms heb je aan 1 zogenaamde ‘doorbraaksessie’ al genoeg om weer verder te kunnen. Het kan ook zijn dat je meerdere sessies nodig hebt om stap voor stap een ontwikkel- of groeiproces te doorlopen of gaandeweg helderheid te krijgen welke weg je mag gaan. Dit stemmen we allemaal af tijdens de 1e (intake) sessie. Meestal zijn er niet meer dan 5 sessies in totaal nodig. Het kunnen er dus ook maar 2 of 3 zijn. Heb je interesse en wil je graag meer weten of een afspraak maken, neem dan contact op. Ik neem je graag mee de natuur in. Want de natuur, dat ben jij! 

 

Voor informatie en opgave klik hier

 

Anique (46): ‘wat een bijzondere en snelle manier om te weten én vooral te voelen welke baankeuze kloppend was voor mij!’

 

Mind-Walk Anahatazwolle