Mind-Walk in Zwolle

Laad je batterij weer op met Mind-Walk!

 

Wil jij:

-Lekker wandelen?
-Fitter en energieker zijn?
-Heerlijk ontspannen en genieten van de natuur?
-Bewuster leven in het hier en nu?
-Meer rust in je hoofd waardoor je stemming verbetert en je je beter voelt?
-ont-moeten en ontmoeten?
-Bewust ademen in gezonde buitenlucht?

Mind-Walk is mindful wandelen gecombineerd met oefeningen geïnspireerd op yoga, tai-chi en meditatie. Daarnaast leer je verschillende ontspannings- en ademoefeningen. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars. Mindfulness is op een open, niet-oordelende manier waarnemen van wat er op dit moment is. Je wandelt met aandacht voor alles wat zich in jezelf en om je heen aandient. Dit brengt rust en ontspanning zowel lichamelijk als geestelijk.

Heb jij moeite met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of niet weet hoe je moet ontspannen? Vind je het heerlijk om te wandelen in de natuur? Dan is Mind-Walk zeker wat voor jou. We gaan met een groep van maximaal 10 personen de natuur in onder begeleiding van een coach. De wandelingen zijn ongeveer 3 á 4 km per keer en duren 60 á 75 minuten. Elke wandeling heeft een ander thema, bijvoorbeeld, inspanning/ontspanning, krachtbronnen, dromen etc..

 

Individuele Mind-Walk

Het is ook mogelijk om je op te geven voor individuele Mind-Walks. In deze privé-sessies is er volledige aandacht voor jouw persoonlijke proces en thema’s waar jij mee zou willen werken. Alles wat zich tijdens zo’n mindful wandeling aandient, kan als ingang gebruikt worden om helder te krijgen hoe de processen in jouw denken werken. Hoe en waardoor de stress en spanning in jou worden veroorzaakt. Je leert om op een andere, minful manier om te gaan met jouw gedachten, emoties en situaties in jouw leven. Dit zorgt voor meer ontspanning en rust. Door te leven met meer aandacht voor het hier en nu neemt jouw vermogen om te kunnen genieten ook toe!

 

Voor het aanbod aan Mind-Walk trainingen en/of workshops, klik je hier

Voor informatie en opgave klik hier

 

Mind-Walk: niet om ergens te komen, maar om ergens te zijn.

 

Mind-Walk Anahatazwolle