Over…

Nancy Landman

 

Mijn naam is Nancy Landman en ik ben in 2004 in aanraking gekomen met yoga. Ik merkte dat er tijdens een yogales veel werd aangeraakt, zowel fysiek als emotioneel. Hierdoor werd mijn interesse gewekt. Sindsdien heb ik verschillende vormen van yoga beoefend. Van hatha yoga tot Ashtanga en Iyengar yoga en de laatste jaren ontspannende yin yoga.

Ik ben overtuigd van de heilzame werking van yoga op lichaam en geest en wil graag deze kennis en ervaring overbrengen. Daarom ben ik sinds 2011 gediplomeerd yogadocent. Ik geef al jaren met veel enthousiasme yogalessen en workshops in Zwolle en omstreken. Mijn passie is mensen te motiveren om op een gezonde manier te bewegen en te leven. Ik gun het zo veel mogelijk mensen om ook de heilzame werking van yoga te mogen ervaren.

Ik geef yogalessen op eigen titel, maar ook bij yogastudio’s, bedrijven, buurtverenigingen en sportverenigingen. Daarnaast verzorg ik yoga workshops voor bedrijven of particulieren.

Nancy LandmanYogaopleidingen:

-Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte, erkende yoga docentenopleiding in Bilthoven;

-Yin yoga docentenopleiding bij BIVAG in Sneek;

-Yoga docentenopleiding bij Yogapoint in Utrecht (Iyengar en Ashtanga yoga);

-Yoga docentenopleiding bij Achmea Health Centers;

-Assisted Yin yoga opleiding bij BIVAG in Sneek;

-Yin Medicine opleiding bij BIVAG in Sneek;

-Restorative yoga teacher training van Lizzy Lasater in Utrecht.

Naast mijn passie voor yoga, ben ik me ook gaan verdiepen in het geven van massages. Massage heeft mij geholpen meer in contact te komen met mijzelf en mijn lichaam. Daarnaast heeft het mij bewust gemaakt van het belang van aanraking in onze vrij contact-arme maatschappij. Dit terwijl lichamelijke aanraking een eerste levensbehoefte is van de mens! Het helpt je om in contact te komen met jezelf via de aanraking en aandacht van de masseur. Ook is massage een effectief middel om klachten en ziekten te voorkomen. Het zelf-herstellend vermogen van het lichaam wordt hiermee gestimuleerd. Bestaande klachten kunnen afnemen of helemaal verdwijnen. Daarom is massage voor mij een perfecte aanvulling op de yoga.

Massageopleidingen:

-Wellnessmassage bij Massageacademie in Apeldoorn

-Ayurvedische massage bij Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte

-Fibromassage therapie bij Massageacademie in Apeldoorn

Een prachtige aanvulling op de yoga en de massage is mindfulness. Daarom ben ik in 2017 gestart met het organiseren van Mind-Walks. Dit is mindful wandelen gecombineerd met invloeden uit de yoga, tai-chi en meditatie. Sinds begin 2018 geef ik ook trainingen MBSR/MBCT (mindfulness based stress reduction of mindfulness based cognitive therapy). Om nog meer mensen te kunnen helpen uit de stress van ons denken te stappen en aandachtiger aanwezig te kunnen zijn in het hier en nu. 

Minfulnessopleidingen:

-Mind-Walk trainersopleiding bij Mind-Walk in Heerlen;

-Mindfulness (MBCT en MBSR) trainer opleiding bij SeeTrue in Bunnik.