Introductie-workshop Yin Yoga en Stembevrijding

Ontmoet Yin en Yang in jezelf

Zondag 02-12-2018

13:00 – 17:30 uur

 

Tijdens deze middagworkshop word je uitgenodigd de yin en yang elementen in jezelf te ervaren en tot uitdrukking te brengen met yin yoga en stembevrijding. Yin-energie staat voor het vrouwelijke, ontvankelijke, volgende en koesterende deel in jezelf. de Yang-energie is meer mannelijk, expressief, leidend en daadkrachtig. Beide elementen heb je nodig om in balans te zijn en te blijven. Ga mee op onderzoek en ervaar hoe deze energieën zich in jou bewegen en wat er door middel van klank naar buiten wil komen. Door de energie vrij te laten stromen, ontstaat er een weldadige rust en ontspanning in lichaam en geest en ruimte voor vreugde! Ervaring met yoga of zang is niet nodig.

Kees Riemersma en Nancy Landman zijn beiden overtuigd van de kracht van klank, zang en yoga en de versterkende werking die dit op elkaar heeft. Daarom hebben zij in deze workshop hun krachten gebundeld en nemen je graag mee op reis om jouw volledige potentieel te ont-dekken. Ontdek wie je ten diepste bent en geef je over aan het verlangen je volledig uit te drukken, van binnenuit. Gun jezelf de helende werking van yin yoga in combinatie met stembevrijding! 

De verstillende yin yoga houdingen brengen je in contact met jezelf en laten je verzachten en ontspannen. Je hebt alle tijd om te voelen wat er van binnen speelt. In de zittende en liggende houdingen kun je spierspanningen in je lichaam loslaten, zodat er meer ruimte ontstaat. Ruimte in het bindweefsel en gewrichten van het lichaam, maar ook in je geest. Een fantastische manier om meer in overgave te komen en te ‘zijn’. Met behulp van stembevrijding gaan we ook de Yang-kant in onszelf wat meer onderzoeken. Met verschillende stembevrijdingsoefeningen ervaar jij jouw Yang-energie en breng je naar buiten wat er gehoord wil worden. In een ondersteunende, veilige setting kun je beperkingen die je voelt doorbreken, zodat je vanuit overgave durft te zingen, te klinken. Dit werkt bevrijdend, geeft je ruimte en vreugde. Laat je hart spreken tijdens de mantra’s die we samen zingen!   

Kees Riemersma: “Als stembevrijder begeleid ik mensen die ernaar verlangen om zich helemaal en ten volle uit te drukken van binnenuit. De beperkingen die zij voelen te doorbreken. Ik werk vanuit de idee dat de mens al heel is. Door te zingen kunnen mensen hun enorme potentieel ontdekken. Ervaren hoe snel en direct toegankelijk dit is als we letterlijk onszelf in trilling brengen, onze stem gebruiken, geluid maken. Er komt energie vrij, er transformeert iets! Het plezier en de vreugde welke ik zelf beleef aan zingen en dansen en de diepe wens om dit te delen met anderen, vormt de basis en inspiratie voor mijn werk.” Meer informatie vind je op www.stemmens.nl

Nancy Landman: ”Sinds mijn eerste kennismaking met yoga in 2004, is mijn geloof in de heilzame werking van yoga op lichaam en geest alleen maar toegenomen. Het is mijn passie om mensen weer in contact te brengen met zichzelf. Het lichaam te ervaren en te voelen wat er van binnen echt leeft. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor ontspanning en vitaliteit en weet je beter wat je wilt en waar je grenzen liggen. Zeker in onze haastige maatschappij is het van essentieel belang dat je dicht bij jezelf blijft en voelt wat goed voor jou is. Ik help je daar graag bij met yoga, maar daarnaast ook met mindfulness, massage en Mind-Walk. Voel je welkom!”

kees riemersma    Nancy Landman

Kosten: € 37,50 inclusief thee met wat lekkers.

Locatie: Papaverweg 65, Zwolle (Westenholte).

Voor meer informatie en opgave klik hier