Workshop Partnermassage in een groep

zaterdag 18 november 2017, 9:30 – 13:30 uur

Naast de privé workshop partnermassage kun je nu ook bij ons terecht voor een partnermassage workshop in een groep van meerdere koppels. Op een laagdrempelige manier leren jullie diverse massagetechnieken om elkaar een heerlijke ontspannende massage te geven. Je oefent alleen op je eigen partner. Heb je geen partner? Voel je vrij om iemand anders mee te nemen!

Verrijk je relatie en volg de workshop partnermassage

De workshop wordt op een rustige en respectvolle manier gegeven en je oefent alleen op elkaar. Een goede massage komt tegemoet aan één van de meest fundamentele behoeftes van de mens: warm, respectvol en liefdevol aangeraakt worden. Masseren werkt daarom ook verdiepend voor jullie relatie! Tijdens de workshop maken jullie op een laagdrempelige manier kennis met de basisprincipes en basistechnieken van de ontspanningsmassage.

Wat leer je?

In 4 uur leer je diverse massagetechnieken om ontspanning en eventueel verlichting te brengen bij jouw partner. De technieken oefen je meteen op elkaar. Rug, nek, schouders en hoofd worden behandeld. Naast de basistechnieken leer je de juiste houding aan te nemen tijdens het masseren. Ondertussen leer je van elkaar wat de ander wel en niet fijn vindt. Ervaar wat de aanraking met je doet en geniet van het intense contact wat ontstaat tussen jullie.

Kosten: € 55,- per persoon. Dit is incl. koffie of thee met wat lekkers en een reader waarin je al het geleerde nog eens na kunt lezen.
Locatie: LotusZen, Belvedèrelaan 25 Zwolle.
Duur: 4 uur

 

Geef je op via het contactformulier.

Kim Scholten:

“Partnermassage: wat een leuke ervaring om samen meer te leren over ontspanningsmassage. Je gaat bezig met de rug, schouders, nek en hoofd. Je wordt door Nancy prettig ontvangen en voelt je direct op je gemak. Echt een aanrader voor elk stel om even een paar uur heerlijk samen te zijn. Nancy super bedankt!”