Introductie-workshop mantra zingen op maandag

Dompel jezelf onder in samenzang

Maandag 21-01-2019

19:45 – 21:15 uur

 

Mantra zingen is net als meditatie bedoeld om je aandacht te richten en aanwezig te zijn in het moment. Mantra’s verbinden je met jezelf en met het hogere bewustzijn wat altijd aanwezig is. Mantra’s brengen je in een meditatieve staat die helend werkt. Het samen zingen van mantra’s zorgt ervoor dat de werking nog veel krachtiger is. Daarnaast voel je een enorme verbinding met de mensen in de groep waarmee je zingt. We zingen verdiepende en opwekkende mantra’s en het doel van deze workshop is voornamelijk: GENIETEN!

Kees Riemersma en Nancy Landman nemen je mee in de klanken van de live muziek en zang. Het gaat er niet om dat je heel goed kunt zingen of dat je heel erg je best moet doen. Ervaring met zingen is dan ook niet nodig. Als het maar vanuit je hart komt en je plezier en vreugde beleefd aan het samen zingen. Stap over de drempel van schroom en ervaar de bevrijdende en ontspannende werking van mantra zingen. Kees en ik ontmoeten je graag!

Kees Riemersma: “Als stembevrijder begeleid ik mensen die ernaar verlangen om zich helemaal en ten volle uit te drukken van binnenuit. De beperkingen die zij voelen te doorbreken. Ik werk vanuit de idee dat de mens al heel is. Door te zingen kunnen mensen hun enorme potentieel ontdekken. Ervaren hoe snel en direct toegankelijk dit is als we letterlijk onszelf in trilling brengen, onze stem gebruiken, geluid maken. Er komt energie vrij, er transformeert iets! Het plezier en de vreugde welke ik zelf beleef aan zingen en dansen en de diepe wens om dit te delen met anderen, vormt de basis en inspiratie voor mijn werk.” Meer informatie vind je op www.stemmens.nl

Nancy Landman: ”Zingen is één van mijn grootste passies. Al van jongs af aan zing ik waar dit ook maar mogelijk is. Onder de douche, in de auto, met de radio mee, in koren en solo, als ik me goed voel, maar ook als ik me slecht voel of verdrietig. Ik ervaar de helende kracht van zang en het brengt me in contact met mezelf. Als de zang vanuit je hart komt, dan ontroert de emotie en de puurheid die daarin doorklinken. Daarnaast zorgt samen zingen voor een enorme verbinding met de groep en het opent je hart. Aan deze ervaring wil ik je graag laten proeven!” 

kees riemersma    Nancy Landman

Kosten: € 12,50 inclusief thee met wat lekkers.

Locatie: Papaverweg 65, Zwolle (Westenholte).

Voor meer informatie en opgave klik hier