Privé workshop partnermassage vervolg

Vervolg op de privé workshop partnermassage

Hebben jij en je partner al eens de privé workshop partnermassage gevolgd en wil je meer verdieping? Of wil je graag andere lichaamsdelen leren masseren dan alleen de rug, schouders, nek en het hoofd? Willen jullie elkaar een volledige lichaamsmassage leren geven om elkaar de ultieme ontspanning te kunnen bieden? Dan is deze vervolg workshop wat voor jullie!

Wat leer je?

In deze workshop krijgen jullie naast een stukje herhaling (indien nodig) van het al geleerde in een eerdere workshop, ook nieuwe technieken aangereikt. We gaan dan in op andere lichaamsdelen zoals armen, handen, benen voeten en voorzijde bovenlichaam. Er kan ook nu gericht aandacht gegeven worden aan persoonlijke wensen en eventuele klachten. De workshop wordt op een rustige en respectvolle manier gegeven en je oefent ook nu meteen weer op elkaar. Alles draait om warm, respectvol en liefdevol aangeraakt worden. Deze workshop kan ook gevolgd worden als jullie de workshop voor rug, schouders, nek en hoofd niet hebben gevolgd. Dus enige voorkennis of ervaring is niet nodig. 

In drie uur leer je diverse massagetechnieken om ontspanning en eventueel verlichting te brengen bij jouw partner. De technieken oefen je op elkaar op een massagetafel. Naast de diverse massagetechnieken leer je ook om vanuit je gevoel, met respect en liefde voor elkaar te masseren. We maken hierbij gebruik van heerlijk warme olie in een behaaglijke en sfeervolle ruimte. 

Naast de basistechnieken leer je de juiste houding aan te nemen tijdens het masseren. Ondertussen leer je van elkaar wat de ander wel en niet fijn vindt. Ervaar wat de aanraking met je doet en geniet van het intense contact wat ontstaat tussen jullie.

Kosten: € 119,- per persoon. Dit is incl. thee of water met wat lekkers en een reader waarin je al het geleerde nog eens na kunt lezen.
Datum: op afspraak
Locatie: Praktijk van Anahata Yoga & Wellness of tegen meerprijs bij jullie thuis.
Duur: 3 uur

 

Maak een afspraak via het contactformulier