Massages

Je kunt bij ons terecht voor diverse vormen van massage:

 

Ontspanningsmassage:

De ontspanningsmassage heeft een rustgevende werking op lichaam en geest. Door de rustige manier van masseren, wordt het zenuwstelsel gekalmeerd en kun je dieper in de ontspanning komen. Je kunt letterlijk de stress van je af laten vloeien. De manier van masseren zorgt ook voor ontspanning in de spieren. Daarnaast wordt de doorbloeding en de stofwisseling in het lichaam bevorderd.

 

Ayurvedische massage:

De ayurvedische massage is een activerende massage waarbij de druk afgestemd is op de fysieke structuur van de cliënt. Door de behandeling van de energiekanalen (de nadi’s) en de energiepunten genaamd marma’s heeft de ayurvedische massage ook een energetisch aspect.
Ayurvedische massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en brengt lichaam en geest in balans. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest worden gestimuleerd.

 

Massage bij fibromyalgie:

Voor mensen met klachten ten gevolge van fibromyalgie zoals spierpijn, spierstijfheid, pijn in gewrichtsaanhechtingen en pezen, vermoeidheid, hoofdpijn of migraine en slaapstoornissen. Dit is een massagevorm die stress en pijn vermindert en heeft een zeer positief effect op het slaappatroon. De behandeling is volledig afgestemd op de gevoelige plaatsen (tenderpoints) op het lichaam en richt zich daarnaast op gebieden die specifiek door de cliënt worden aangegeven. U kunt kiezen uit 3 verschillende soorten massage: 

1. Ter bevordering van een goede nachtrust (60 min)
2. Tegen pijn in het algemeen ten gevolge van fibromyalgie (30 min)
3. Behandeling specifiek tegen hoofdpijn (30 min)

 

Klik voor tarieven of voor het maken van een afspraak.

 

massage anahatazwolle