Buitenyoga workshops

Yoga in de natuur van Zwolle

Zaterdag 16-06, 21-07 en 18-08

10:00 – 12:00 uur

 

Ga mee naar buiten om je op te laden met een vitaliserende yin/yang yogaworkshop van 2 uur lang in de natuur van Zwolle.
Buitenyoga geeft een extra dimensie aan je yogabeleving en prikkelt je zintuigen zodat je voelt dat je leeft! Ervaar de zon op je huid, de wind door je haren en je voeten stevig op de aarde, terwijl je voelt hoe jouw lichaam beweegt tussen inspanning en ontspanning.

De workshop duurt 2 uur, waarvan de helft bestaat uit actieve (yang) yogahoudingen. Deze houdingen zorgen voor een gezonde lichaamshouding, terwijl je ook kracht opbouwt in je spieren. Yang yoga nodigt uit om te zoeken naar de juiste balans tussen inspanning en ontspanning in je lichaam. De andere helft bestaat uit ontspannende yin yoga houdingen waarbij je uitgenodigd wordt om zoveel mogelijk de spierspanningen in je lichaam los te laten. Hierdoor komt de rek te staan op het dieperliggende bindweefsel in en om de spieren maar ook de gewrichten. Deze worden daardoor sterk en soepel. De workshop is zowel geschikt voor de beginnende als de wat meer gevorderde yogi. Ervaar hoe jij na deze yogabeleving weer vitaal en soepel van je mat afstapt!

Kosten: € 17,50 inclusief water met fruit

Locatie: diverse locaties in de natuur van Zwolle

Voor meer informatie en opgave klik hier

buitenyoga workshop zwolle

‘Not all classrooms have four walls’