Buitenyoga bij de Schellerhoeve

Yoga in permacultuurtuin

Vrijdag 06-07, 20-07 en 24-08

14:00 – 15:00 uur

 

Op deze mooie natuurlijke locatie kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met yin yoga in de buitenlucht! In de permacultuurtuin van de Schellerhoeve laad je je op tijdens een uur vol aandacht en ontspanning voor jezelf. De workshops kosten € 5,- per keer om ook de mensen met een minder ruim budget de kans te bieden om kennis te maken met deze vorm van yoga. Buitenyoga geeft een extra dimensie aan je yogabeleving en prikkelt je zintuigen zodat je voelt dat je leeft! Ervaar de zon op je huid, de wind door je haren en het contact met de aarde onder je, terwijl je voelt wat er zich in jouw lichaam afspeelt.

Yin yoga bestaat uit ontspannende en toch intense yoga houdingen die tot 5 min worden aangehouden. Deze zittende en liggende houdingen nodigen uit om zoveel mogelijk de spierspanningen in je lichaam los te laten. Hierdoor komt de rek te staan op het dieperliggende bindweefsel in en om de spieren maar ook de gewrichten. Deze worden daardoor sterk en soepel. De stofwisseling verbetert en er ontstaat meer rust in je hoofd waardoor stress afneemt. De workshop is zowel geschikt voor de beginnende als de wat meer gevorderde yogi. Ervaar hoe jij na deze yogabeleving weer vitaal en soepel van je mat afstapt!

Bij minder mooi weer wordt de yin yoga vervangen door Mind-Walk. Mind-Walk is mindful wandelen met invloeden uit de yoga, tai-chi en mindfulness. Voor meer informatie hierover klik je hier

Kosten: € 5,- 

Locatie: Permacultuurtuin Schellerhoeve, Schellerpark 101 Zwolle Zuid.  

Voor meer informatie over de permacultuurtuin klik je hier

Voor meer informatie en opgave klik hier

buitenyoga schellerhoeve