Yin Yoga en Nine Star Ki Astrologie

Ik sta te popelen om iets heel leuks en unieks met je te delen! Afgelopen ‘Corona’ periode heeft me de ruimte gegeven om te bezinnen en vanuit die ruimte is nieuwe inspiratie ontstaan. Ik ben met een aantal ideeën aan de slag gegaan waar ik mega enthousiast over ben! Vorig jaar al ben ik me gaan verdiepen in de Chinese astrologie (Nine Star Ki) op basis van de 5 elementen (hout, vuur, aarde, metaal en water) en werd meteen gegrepen door deze vorm van astrologie. Volgens deze astrologie wordt je persoonlijkheid bepaald door de kenmerken van minimaal 1 tot 3 elementen (je kwaliteiten, valkuilen, manier van handelen, denken en voelen) en dus ook door een aantal missende elementen (je uitdagingen, leerpunten in het leven). Het geeft je zoveel inzicht in wie je bent, waarom je de dingen doet zoals je ze doet, wat je behoeftes zijn, maar ook je talenten en valkuilen worden helder waardoor je hier beter op in kunt spelen.

Ik begrijp mezelf nu een stuk beter en kan ook beter mijn schaduwkanten erkennen en zien welke eigenschappen ik heb en welke ik mis en mag ontwikkelen. Ook begrijp ik anderen beter en dat verbetert dan weer de verbinding met elkaar en de onderlinge communicatie. Als je weet wat de ander beweegt, kun je daar meer begrip voor opbrengen ook al is het misschien compleet anders dan hoe jij de dingen doet. Zeer waardevol dus! Maar het begint bij inzicht in jezelf.

Daarom leek het mij zo mooi om deze Chinese astrologie, Nine Star Ki genaamd, te combineren met yin yoga. Beiden werken met de 5 elementen (hout, vuur, aarde, metaal en water) en hoe mooi is het om met behulp van yin yoga houdingen die elementen in jou te beïnvloeden, te versterken of de kwaliteiten van de missende elementen toe te voegen? Vandaar dat ik een hele mooie waardevolle en unieke serie yin yoga lessen heb ontwikkeld die je niet alleen ontspanning en soepelheid brengt, maar ook nog meer inzicht in jezelf! Van daaruit weten wat je nodig hebt en weten hoe je dit in kunt brengen! Ik ben mega enthousiast en ik hoop jij ook! Wil jij meer inzicht in jezelf? Geef je dan op voor deze unieke cursus, die je nergens anders vindt!

Meer informatie vind je hier.