Privé workshop partnermassage

Verrijk je relatie en volg de privé workshop partnermassage

Herken je dat? Je geeft je partner wel eens een massage, maar eigenlijk doe je dan maar wat?
Wil je meer weten over het geven van een massage en welke volgorde het beste is om een massage op te bouwen?
Wil je eventuele pijnklachten van je partner verlichten?
Of willen jullie elkaar rust en ontspanning geven na een drukke werkdag?

De privé-workshop is voor 2 personen zodat er gericht aandacht gegeven kan worden aan persoonlijke wensen en eventuele klachten. De workshop wordt op een rustige en respectvolle manier gegeven en je oefent op elkaar. Een goede massage komt tegemoet aan één van de meest fundamentele behoeftes van de mens: warm, respectvol en liefdevol aangeraakt worden. Tijdens de workshop kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de basisprincipes en basistechnieken van de ontspanningsmassage.

Wat leer je?

In drie uur leer je diverse massagetechnieken om ontspanning en eventueel verlichting te brengen bij jouw partner. De technieken oefen je op elkaar op een massagetafel. Rug, nek, schouders en hoofd worden behandeld. Bij voldoende tijd kunnen ook de armen meegenomen worden. In overleg zijn ook andere lichaamsdelen te behandelen i.p.v. de hiervoor genoemde. Naast de diverse massagetechnieken leer je ook om vanuit je gevoel, met respect en liefde voor elkaar te masseren. We maken hierbij gebruik van heerlijk warme olie in een behaaglijke en sfeervolle ruimte. 

Naast de basistechnieken leer je de juiste houding aan te nemen tijdens het masseren. Ondertussen leer je van elkaar wat de ander wel en niet fijn vindt. Ervaar wat de aanraking met je doet en geniet van het intense contact wat ontstaat tussen jullie.

Kosten: € 119,- per persoon. Dit is incl. thee of water met wat lekkers en een reader waarin je al het geleerde nog eens na kunt lezen.
Datum: op afspraak
Locatie: Praktijk van Anahata Yoga & Wellness of tegen meerprijs bij jullie thuis.
Duur: 3 uur

 

Maak een afspraak via het contactformulier